Hent E-bog om Mindfulness

Mindfulness gratisJA TAK, JEG HENTER MIN E-BOG OG GAVEKORT PÅ 500 KR.  + ØNSKER AT MODTAGE MINDFUL COACHING & YOGA NEWS


 

 

Tag dit første skridt hen imod mere nærvær og nydelse. Skriv dig op i dag og modtag i morgen

Hent E-bog om mindfulness, som jeg har lavet til netop dig ‘Find mere nærvær og nydelse med Mindfulness’

Hent E-bog om mindfulness

1 Gavekort på 500,00 kr. som du frit kan benytte til

Hent E-bog om mindfulness

 

1:1 Mindful Coaching Session i Aarhus, København  eller over Skype.

 

+

Mindful Coaching & Yoga News, med spændende input til et liv med mere nærvær og nydelse

 

 

 

læs anmeldelser af bogen: Find mere nærvær og nydelse med Mindfulness

 

“Har læst din fremragende og enkle guide. Blev så glad over, at der er forskellige tilgange til meditationen. Det er guld for mig, det her! Jeg blir SÅ glad for, at jeg endelig KAN!”

Jeanette Breus Møller

 

“Camillas bog er en velskrevet introduktion til alle os der ønsker dybde og nærvær i livet.

Bogen leverer øjeblikkeligt, hvad den lover: allerede inden jeg satte mig for at udføre dens øvelser, begyndte jeg at have en anden bevidsthed om mine tanker og om måden, jeg forholder mig til dem på. For mig har bogen betydet, at jeg er i stand til at blive længere i dagens aktiviteter, frem for at hoppe fra det ene til det andet – og jeg finder mere nydelse i den enkelte aktivitet.

Bogen balancerer fint mellem ‘come-in-handy vejledning’ og ‘food for thought’ med udblik til den tradition som den er rundet af. Efter første læsning følte jeg mig motiveret til at gå i gang med at praktisere mindfulness-meditation på egen hånd.”

Ulrik Bisgaard, Adjunkt ved Erhvervsakademi Aarhus

 

FAQ

Skal jeg bruge mit gavekort?

Du bruger dit gavekort, hvis det er relevant for dig og ellers lader du naturligvis være. Du kan ikke give det videre  og du kan ikke indløse det til kontanter eller andet. Gavekortet gælder som delvis betaling, når du køber klippekort til Mindfulness Mentoring eller 1:1 Mindful Coaching sessions.

Hvor længe kan jeg bruge mit gavekort?

Hent E-bog om Mindfulness og anvend dit gavekort indenfor 2 uger. Det udløber automatisk, hvis du afmelder dig Mindful Coaching & Yoga News.

 

Hent E-bog om mindfulness og gavekort

Hent E-bog om mindfulnessYES, JEG VIL GERNE HAVE BÅDE E-BOG, GAVEKORT OG NEWS.


 

 

 

 

Hent e-bog om Mindfulness – du vil modtage den i morgen

Se dine Mindfulness sessions som små gaver til dig selv. Øer af krop og sansning som bringer dig stærkere tilstede i det liv, du lever 

Husk at Mindfulness er ikke et quick-fix. Men når du går igang med at praktisere ud fra de vejledninger jeg giver dig i bogen, så øger du fra allerførste sekund dine chancer for at opleve mere nærvær og nydelse i din hverdag. Jo mere vedholdende du er i din praksis, des mere effekt vil du opleve. Så enkelt er det.

OBS:

Nogle mennesker som er psykisk belastede har oplevet, at få det værre af Mindfulness. Hvis du har det psykisk dårligt, er det IKKE en god idé at starte din praksis på egen hånd!

 

har du brug for at vide mere om MINDFULNESS? Klik løs.