MINDFUL YOGA AARHUS

Mindful Yoga Aarhus er et personligt og intimt yoga-tilbud i Aarhus C. Jeg, Camilla Hvidbak, vil være din faste underviser.  Uanset om du er begynder eller let-øvet, vil jeg glæde mig til at møde dig og guide dig på din Yoga-rejse.

Mindful Yoga Aarhus er et alternativ til den anonyme yoga-oplevelse, du får i et fitnesscenter og det fokus på præstation, du kan opleve i et større yogastudio. Jeg prioriterer nærvær og fællesskab, og byder dig velkommen i smukke og stemningsfulde lokaler hos  MG47, Mejlgade 47, 3. sal – bagerst i baggården. Har du lyst til et udviklende yogaforløb i samvær med en gruppe af skønne kvinder?  Så kom og vær med 🙂

 

 

 

Hvad er Mindful Yoga?

Mindful Yoga er en blød og meditativ yoga-praksis, hvor vi vil arbejde med simple og blide flows, der inviterer til mindful nævær i kroppen. Vi fordyber os i sansning og lytter til de indsigter, der bor i kroppen. Indsigter der ikke skal oversættes til sprog, men blot mødes i bevidst nærvær.

Med langsomme organiske bevægelser, hjælper vi kroppen og sindet til bevægelse med lethed og overgivelse ind i frigørende stræk. Du vil opleve at få aktiveret hele din krop, at få strukket og løsnet spændte muskler og opnå en øget balance. Af og til inddrager jeg elementer som Reiki healing og æteriske olier, og det hele foregår til et lækkert lydspor af sjælfuld musik.

Vi afslutter hver klasse med at finde ind i dyb afspænding, hvor kroppen får ro til at integrere virkningen af vores praksis. Af og til vil jeg fordybe afspændingen med en lille meditation.

Til alle klasser har jeg afsat et kvarter, hvor du kan stille spørgsmål til dagens praksis og evt. bede om forslag  til en passende hjemmepraksis

.

 

mindful yoga til dit efterår

I efteråret 2020 vil der være Mindful Yoga hver torsdag kl. 17.00-18.30  

Vi starter 13. august og har sidste session 10. december.

24/9 og 15/10 er aflyst, da jeg er på retreat i hhv. Portugal og Provence.

Det koster 1900 kr. for alle 16 sessions af 90 min.

 

 

TILMELD DIG direkte hos mig PÅ 29722887

 

 

særligt hos mindful yoga aarhus

  • Du bliver en del af en gruppe på maks. 12 deltagere
  • Du vender tilbage igen og igen til ansigter du kender
  • Du praktiserer og udvikler din Yoga i smukke, nærende og trygge rammer
  • Jeg lærer dig og din krop at kende og følger dig nært med instruktion og vejledning

 

 

mine gæster siger

 

Christina er en af mine søde og trofaste yoga-gæster. Jeg har fået lov til at stille hende et par spørgsmål om min måde at undervise på, og den effekt hun oplever af yoga. Tak Christina ♥

 

Ida er en af mine søde og trofaste yoga-gæster. Jeg har fået lov at stille hende et par spørgsmål om Mindful Yoga hos mig set i forhold til de mange andre yogaoplevelser, hun har haft. Tak Ida ♥

 

 

 

læs mere om min tilgang til yoga: Mindful Yoga

 

mine gæster siger også

 

EFTER EN YOGA-TIME MED CAMILLA HAR MAN DET BARE SKØNT

“Camilla har et nærvær og en stemme der gør, at du hurtigt falder til ro og kommer til stede. Hendes instruktion er klar – i det hun siger, det hun viser – og når hun med en varm hånd hjælper dig på plads i en stilling. Timerne har et godt flow, hvor du får hjælp til at spænde af, rette din holdning – og være bevidst til stede i din krop. Efter en yoga-time med Camilla har man det bare skønt.”

Else-Marie Østergaard, Aarhus Vand

 

Camilla kan noget helt, helt særligt

“Camilla kan noget helt, helt særligt. Jeg deltog i nogle få yogaklasser tilbage i 2015, og jeg kan stadigvæk høre hendes blide stemme, mærke den ro hun og hendes klasser gav, og huske musikken, som hun spillede og den stemning hun skabte. Jeg håber, at jeg igen kan få tid til at være med til hendes yoga-forløb og retreats.”

Annette Haugen

 

CAMILLA ER MIN FORTRUKNE YOGA INSTRUKTØR

“Camilla har en god udstråling, et varmt sind og er altid smilende. Hendes tilgang til undervisningen er meget professionel og personlig, da hun altid er opmærksom på deltagernes individuelle behov. Man bliver grundigt instrueret i at udføre yoga stillingerne korrekt. Camilla er min fortrukne yoga instruktør blandt de mange instruktører jeg gennem tiden er blevet undervist af.”

Kim Kashi, Teknik og Miljø

 

FANTASTISK YOGA ♥

“Jeg er så glad for at min hårdt arbejdende og ømme krop har det så fantastisk efter have været til yoga hos Camilla. Jeg plejer at være sådan lidt øm i ben, ryg og skulder om morgen, men ikke dagene efter endnu en tur mindful yoga. Elsker også den dejlige afslapning efter som Camilla er helt fantastisk til. Jeg bruger flere gange at tage en dyb indånding og huske den dejlige afslappet fornemmelse kroppen havde sidst. Det er skønt ♥ ♥ ♥”

Christina Kjær, indehaver af tøjbutikken ‘Pigen & basunen’

 

CAMILLA ER MEGET KOMPETENT OG UDSTRÅLER EN SMITTENDE RO OG HJERTEVARME

Jeg har været heldig at opleve yoga hos Camilla.. Camilla er meget kompetent, og udstråler en smittende ro og hjertevarme. Det skinner tydeligt igennem at yoga og mindfulness er en integreret del af Camillas væren, og det lykkes hende på den fineste og roligste manér at få os nybegyndere til at lykkes med bl.a. hovedstand, hvilket jeg ikke troede jeg evnede med min sparsomme yoga erfaring.Jeg kan varmt anbefale Camilla. Hun er meget erfaren og dygtig . Og helt generelt et dejligt væsen.
Rikke Kirk, Potentialejægeren.dk

 

JEG KAN KUN GIVE CAMILLA DE ALLERVARMESTE ANBEFALINGER! ☺

Havde den dejligste oplevelse til en yoga workshop (nybegyndere) hos hende. Hun har et dejligt smittende væsen der udstråler ro, varme, kærlighed og nærvær, som indgyder en med 110% tryghed til at prøve nye ting… også dem der ikke synes mulige i ens hovede, men som er det alligevel. Jeg vil klart hoppe på flere workshops med hende når lejligheden byder sig. Følte mig glad, lettet og høj (som i mere rank) da jeg gik derfra.
Hun er uden tvivl passioneret og professionel omkring yoga og mindfulness og som bonus er hun et meget behageligt og varmt menneske at være sammen.

Elena Emilie Skaun, blomsterdekoratør

 

Camilla er ekstremt kompetent til det, hun laver – samtidig har hun en befriende, naturlig og afslappet måde at være på

Den form for yoga Camilla udøver, er den helt rigtige for mig, og er guld værd for både krop og sind. Jeg kan VARMT anbefale mindful-yoga. Jeg har nydt holdets størrelse, de dejlige lokaler, latter og afslappethed kombineret med seriøs læring. Camilla er både ekstrem kompetent til det, hun laver – samtidig har hun en befriende, naturlig og afslappet måde at være på. Hun har en unik sans for at “se og mærke” lige præcis, hvor hver enkelt deltager er.

Dorthe Isadora Clausen

Går fra hver time helt opfyldt af ro og velvære

Blandingen af yoga og mindfulness på Camillas timer er så fin og det er tydeligt, at fundamentet for at undervise i begge dele er solidt. Og så har hun en supergod måde at guide på og en stemme der bare er fantastisk til det! Går fra hver time helt opfyldt af ro og velvære – kan kun anbefales 🙂

Terese Borbye

Læs flere udtalelser her

 

 

har du brug for  RABAT?

Jeg har erstattet Earlybird-pris, med en lavere pris, til de af jer, som faktisk har brug for det. På den måde bliver det dit ansvar at vurdere, om det reelt er økonomi, der hindrer dig i at lade Mindful Yoga være en del af dit liv. Ønsker du brændende at deltage i Mindful Yoga, men føler dig økonomisk klemt i dette efterår, så vil jeg gerne høre fra dig over mailen. Skriver du til camilla@mindfulcoaching.biz og fortæller mig, at økonomi er en hindring for dig, så justerer vi prisen sammen.

 

KH/Camilla