Mindful Yoga: Nå dybere i din praksis

Min første sæson med Mindful Yoga i egne lokaler har været SKØN. jeg har nydt hvert et øjeblik med jer. TAK <3

I sidste weekend fejrede jeg denne min første sæson som privat yoga og mindfulness-udbyder. Jeg deltog på et super spændende seminar med Lisa Bardell i London. På seminaret arbejdede vi med MIND-CALM meditation. MIND-CALM er en meget nem tilgang, som vil være super hjælpsom for nybegyndere. Jeg glæder mig til at indtroducere den for jer 🙂

 

Følg det her link, hvis du vil læse mere om MIND-CALM og Lisa Bardell.
Mind calm meditation

mind calm

 

 

 

 

 

 

 

Nå ja,

og så holdt Mikkel og jeg kæresteweekend i London bagefter. Vi besøgte alle vores yndlingssteder; Monmouth Coffee, Borough Market, Marylebone Highstreet – og så spiste vi indisk i det hippe og hyggelige kvarter Shoreditch. I London var det endda sommer. Skønt! (Hey, skriv liige til mig, hvis du skal have mine bedste London-tips).

Mindful Yoga i London

 

Men som sagt,

at tage imod alle jer skønne mennesker i mit eget dejlige yoga-rum, har i sandhed været en nydelse! Men jeg må indrømme, at jeg har savnet at kunne følge jer mere tæt og at kunne sikre, at I virkelig oplever en udvikling i yoga – og det kræver en jævnlig praksis!

Jeg syns også det er vigtigt, at I der deltager i en sæson ligeså stille bliver bekendte med hinanden, så I er trygge og afslappede i hinandens selskab og det kan bidrage til den ro og fordybelse, som er så befodrende for yoga.

 

That got me thinking…

I Aarhus C er der jo masser af større fitness-centre, med et mylder af medlemmer, masser af forskellige aktiviteter og en super fleksibel timeplan, hvor du kan droppe ind, når det passer dig. Den fleksibilitet kan være absolut nødvendigt i et travlt liv. Men netop fleksibiliteten kan også være skyld i, at du igen og igen udsætter at bruge tid på yoga, selv om du har mærket at yoga nærer og opbygger dig – og i princippet har aftalt med dig selv, at yoga er noget du vil have i dit liv.

De gamle buddhistiske munke, bruger faktisk det vi kender som NIKE’s motto: Just do it! Når vi hver gang skal diskutere med os selv, om det nu også er det rigtige tidspunkt, om noget andet måske er vigtigere lige nu, om vi egentlig har lyst osv., så har den der “jævnlige praksis” det altså med at ryge ud af vinduet. SÅ, hvis du virkelig ønsker at nå dybere i din yoga, så er det en god idé, at tage den beslutning een gang for alle – og så forpligte dig på den aftale med dig selv ved at sætte halvanden time af HVER uge.

Som instruktør vil jeg virkelig elske at lære jer og jeres meget forskellige kroppe at kende, blive klog på hvilke formål I har med jeres yoga-praksis, følge jeres udvikling tæt og at kunne give jer en vejledning som rykker – og være der til at se det ske.

 

Derfor skal jeg selvfølgelig tilbyde jer et MINDFUL YOGA SÆSONKORT.

Med sæson-kort kan det på alle mulige måder blive mere roligt, fortløbende og enkelt at vælge Mindful Yoga til i dit liv. Her kræver det netop blot, at du een gang for alle tager den beslutning, at efterår 2015 skal være en tid med ugentlig fordybelse i din yogapraksis.

Tilmeld dig – og læs alt om MINDFUL YOGA SÆSONKORT her. Så ved du mere om hvad du kan forvente – og lidt om hvad du går glip af, hvis du ikke kommer med.

 

YOGA OG MINDFULNESS FOR ALLE.Jeg glæder mig til at dele yoga med dig <3

KH/Camilla