Totally Blissed Out

Totally Blissed Out er for dig, der har du lyst til og mod på en gennemgribende transformation til en mere væredygtig livsstil. Kunne du tænke dig, at finde en større ro i din hverdag? Kunne du tænke dig, at gøre Mindfulness til et af dine personlighedstræk?

Så kunne Totally Blissed Out godt være din vej!

 

Totally Blissed Out forener 5 indgange til Mindful Living

  • 10 gange 1:1 Mindful Coaching sessions
  • 2 gange ugentlig Mindful Yoga igennem en fuld sæson (mandag og onsdag 19.00-20.30)
  • 2 ene-yoga sessions med personlige tilpasninger og fuld opmærksomhed
  • Intro-forløbet Mindfulness for begyndere. Et 3 gange 2 timers introforløb til Mindfulness
  • Min e-bog: Find mere nærvær og nydelse med Mindfulness

Forløbet er individuelt. Vi starter med at designe din proces sammen, så den matcher dine behov og dine praktiske omstændigheder. Jeg skaber en klar og motiverende struktur om dit forløb med opstart, opfølgninger og afslutning.

 

Totally Blissed Out

 

Pris & tilmelding

Du kan få min hjælp til at åbne for disse fem indgange til Mindful Living  for 12,000,00 kr.

Du tilmelder dig ved at maile til camilla@mindfulcoaching.biz. Skriv lidt om dine ønsker og forhåbninger. Jeg bekræfter herefter din tilmelding og vedhæfter e-bogen, så du kan komme igang, så snart du er klar.

Alle aktiviteter finder sted hos Center for Sind og Krop i Aarhus C.

 

Spørgsmål & Svar

  1. Kan jeg fordele mine aktiviteter, akkurat som det passer mig?

Ja! Det er hele pointen, at vi sammen kan finde det forløb, som er optimalt for dig. Mindful Coaching er 100 % fleksibelt og følger dine behov helt tæt. Mindfulness for begyndere og Mindful Yoga er dog hold-aktiviteter, så for disse gælder det, at de finder sted på fastlagte tidspunkter. Men du kan deltage på de fastlagte forløb, når det passer dig allerbedst. Næste åbning for nye deltagere er August 2019.

2. Jeg har ingen erfaring med hverken Yoga eller Mindfulness. Kan jeg være med alligevel? 

Ja, du kan. Alle aktiviteterne kan tilpasses til både dig som er absolut nybegynder, såvel som dig der allerede har nogen erfaring. Du fortæller mig om dit udgangspunkt og så tager vi den derfra 🙂

 

KH/Camilla

Mindfulness for begyndere

 

 

læs Historien bag navnet Totally Blissed Out

Jeg var for nylig på en meditationsworkshop i London. Undervejs kiggede Instruktøren pludselig forundret på mig og afbrød sig selv med ordene: Camilla, You look Totally Blissed Out. Og det var jeg: Helt åben, modtagelig og salig. Der er ikke nogen tvivl om, at den tilstand bliver nemmere og nemmere at genfinde, des mere plads jeg giver til Yoga og Mindfulness. Jeg syns udtrykket var så fantastisk, så nu har jeg givet denne her, min absolut De-Luxe pakke, navnet Totally Blissed Out.