Yoga er ligegyldigt

Hver dag møder jeg nogen, som siger til mig: “Jeg tror, at det vil være godt for mig med noget yoga”.

Der er en god sandsynlighed for, at de har ret. Yoga er et redskab som kan have rigtig mange forskellige gavnlige effekter.

Men der er noget tankevækkende ved, at yoga er blevet det oplagte svar på alle problemer. Når noget – uanset hvad – betragtes som det oplagte svar på alle problemer, så bør vi blive mistænksomme.

 

yoga er ligegyldigt

 

Yoga er ikke ikke vigtigt i sig selv

Yoga er et redskab, som du BRUGER. Eller som DU bruger. Du kan bruge yoga eller spinning eller transcendental meditation. Du kan bruget internettet eller din cykel. Spørgsmålet er, hvad ønsker du at opnå?

Yoga handler ikke om yoga. Yoga handler om dig. Yoga handler om dit liv, din sundhed og dit velvære. Det kan også handle om din erkendelse eller om at lege.

Som yogalærer føler jeg mig måske ekstra forpligtet på, at have en daglig praksis…? Jeg kan føle, at yoga skal fylde meget i min hverdag, for ellers vil jeg ikke være yoga nok.

Men hallo. Yoga ER kun et redskab. Både du og jeg går galt i byen, hvis vi tillægger yoga en værdi i sig selv. Uanset hvad du vælger, at fylde dit liv med, så er det op til dig, at gøre det på en afbalanceret og livgivende måde.

Så ja, det er meget muligt at du har godt af noget yoga. Men du ville også have virkelig godt af en gåtur langs vandet. Eller en mandel-croissant på La Cabra. Eller en uforstyrret samtale med en god ven.

Lige nu bor jeg 1 minuts gang fra havet. Jeg har mulighed for at vandre langs havet. Nulstille mine tanker og forbinde mig med det der hav og dets evige rullen frem og tilbage. Aaaah! <3 Ofte vælger jeg havet fremfor yoga-gymnastik på stuegulvet. Det er ret yoga at vælge sådan. Syns jeg.

 

 

yin og restorativ yoga

Der er nye mini-forløb på vej.  4 sessions af 90 min. varighed fra 10. april – 1. maj 2019. Være med 4 onsdage kl. 17.00 -18.30 eller de samme 4 onsdage kl. 19.00 -20.30. Du må gerne flexe.

TILMELD OG BETAL KR. 450 over mobilepay til 29722887

 

ønsker du

  • at finde mere ro
  • at forbinde dig med din krop
  • at bevæge dig med stor sensitivitet overfor din krop
  • at forføre din krop og dit sind til afspænding og velvære med blidhed og omsorg

 

Lyder det som sød musik i dine øren? Lyder det som liige akkurat dét, du har allermest brug for lige nu?

 

Så vil vi glæde os til at tage imod dig!

KNUS/C

 

PS. Jeg tror, at det vil være virkelig godt for dig 😉